2023

Bedrijven

retraiteactiefreizen.nl

PROJECTOMSCHRIJVING

Meer zien?

Verlang jij ook naar rust en evenwicht in je leven? Retraite Actief Reizen neemt je mee naar een plek waar jij helemaal tot rust komt. Waar je volop kunt genieten van de natuur. Waar je uitgedaagd wordt jezelf te zijn.

Review van de klant

De communicatie rondom mijn nieuwe website werd door Hetty vanaf het begin van onze samenwerking meteen goed, helder en professioneel ingezet. Dat is tot het eind toe helemaal zo gebleven… super! Hetty communiceert duidelijk, je weet op elk moment wat er te kiezen valt en waar je aan toe bent. Het is prettig schakelen. Hetty heeft duidelijk kennis van en plezier in haar vak! Ik kan haar aan iedereen aanbevelen als je een nieuwe website wilt laten bouwen.

Voor de Retraite Reizen van afgelopen seizoen heb ik 35 boekingen mogen ontvangen (6 voor Schotland, 14 voor Noorwegen, 11 voor Ierland, 4 voor Wales). De Retraite Wandel Reis Schotland was eind mei / start juni. De Retraite Actief Reis Noorwegen in de derde week juni. Beide reizen waren een succes. Noorwegen was zelfs een daverend succes. Ik krijg veel complimenten her en der over mijn product, maar ook over de website!

Wil jij dit ook?

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met mij op voor het inplannen van een afspraak. Leuk om kennis te maken!