Hi! Jij was dus nieuwsgierig naar wie die website gebouwd heeft?

Dat ben ik! Leuk om kennis te maken.

Het feit dat je hier bent, betekent waarschijnlijk dat je de website waar je zojuist was mooi of bijzonder vond (of lelijk, dat kan natuurlijk ook…) en nu nieuwsgierig bent naar wie die website in elkaar heeft gedraaid. Wel… Dat heb ik gedaan! Ik ben Hetty van der Wal, Online Website Expert. Sinds mijn 8e heb ik al een fascinatie voor websites en alles wat hierbij komt kijken. Lees gauw verder!

website of leeromgeving laten ontwikkelen door mediamora

Hi! Jij was dus nieuwsgierig naar wie die website gebouwd heeft?

Dat ben ik! Leuk om kennis te maken.

Het feit dat je hier bent, betekent waarschijnlijk dat je de website waar je zojuist was mooi of bijzonder vond (of lelijk, dat kan natuurlijk ook…) en nu nieuwsgierig bent naar wie die website in elkaar heeft gedraaid. Wel… Dat heb ik gedaan! Ik ben Hetty van der Wal, Online Website Expert. Sinds mijn 8e heb ik al een fascinatie voor websites en alles wat hierbij komt kijken. Lees gauw verder!

Zo bouwen we jouw digitale fundament

Mijn specialiteit. Een website. Zoals een chefkok ook zijn of haar specialiteit heeft, lever ik de mijne met een mooi design, technisch correct geoptimaliseerd en met de magie van een vleugje marketing er doorheen. En de prijs? Die start bij 995,- excl. btw. 

De kracht van de websites die ik ontwikkel ligt in de details. Dat gevoel als je op een willekeurige website landt en er doorheen scrollt: “Hey, hier is over nagedacht…”. Techniek, marketing en design worden naadloos met elkaar verbonden en gecombineerd. Samen met mijn klanten ga ik voor kwaliteit en succes. Als klant wordt jij nauw betrokken in het ontwerp- en bouwproces en ontvang je advies over veel zaken. Ik zorg er persoonlijk voor dat jouw website een spot on weerspiegeling gaat zijn van jou en je business!

Heb je interesse in het laten bouwen van een website? Op basis van een kennismaking ontvang je een persoonlijk voorstel. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak!

01

Kennismaken

Alles begint met het kennismaken. Deze kennismaking zal plaats vinden via Zoom. Eventueel kun je ook bij mij op locatie komen als je graag in het echt kennismaakt. Wat zoek jij en hoe kan ik jou hiermee het beste helpen om het resultaat uit je dromen te bereiken? Is er een klik tussen ons? Wat kun jij verwachten als je met mij gaat samenwerken? Op basis van dit gesprek ontvang je een persoonlijk voorstel.

02

Samenwerken

Samen gaan we aan de slag met het ontwerpen en bouwen van jouw website! Gedurende het proces hou ik je regelmatig op de hoogte van de voortgang en kun je bij alles meekijken. Door jouw feedback vroeg in het proces mee te nemen en te verwerken komen we snel tot het gewenste resultaat. Ik adviseer je waar gewenst en zorg dat niets wordt vergeten. Samen realiseren we in gemiddeld 8 weken de digitale thuisbasis van jouw bedrijf. Jouw identiteit worden ineens grijpbaar en jouw online plekje op het internet begint te leven.

03

Lanceren

Je website kan live en gelanceerd worden! Hoogste tijd om dit feestelijk te vieren. Na de oplevering van je gloednieuwe website kun je te allen tijde nog terecht bij mij voor hulp en vragen. Met je nieuwe website in de pocket kun jij je focussen op de verdere groei van je bedrijf, dromen en ambities! Houden we contact? Veel van mijn klanten vonden de samenwerking zo fijn dat ik hun digitale heldin mag blijven!

mediamora haarlok rood

“Als je nog iemand zoekt om je website te laten maken, zoek niet verder! Hetty is een technisch wonder en weet echt alles over websites.”

- Jorine Kuilman | Lifestyle coach

Deze ondernemers zijn jouw voorgangers

Een greep uit de websites die Mediamora heeft ontwikkeld

samenwerken met mediamora

Mediamora focust van A tot Z

Als Online Website Expert kun je voor het hele plaatje bij mij terecht

Sowieso regel ik binnen je website alles van A tot Z. You name it, I cover it. Daarnaast heb ik in mijn team en netwerk de juiste expertise beschikbaar voor bijvoorbeeld branding, logo’s, foto’s, teksten, noem maar op.

Je website uitbreiden? Vrijwel alles is mogelijk. Ik verzorg ook webshops, leeromgevingen, betaalfuncties, nieuwsbrief koppelingen, ActiveCampaign of MailBlue koppelingen, agenda’s, kalenders, reserveringen, tweetalige websites, portfolio’s, etc. Staat er iets niet bij? Slide mijn mail in, dan kijken we samen of ik je kan helpen.

Mediamora focust van A tot Z

Als Online Website Expert kun je voor het hele plaatje bij mij terecht

Sowieso regel ik binnen je website alles van A tot Z. You name it, I cover it. Daarnaast heb ik in mijn team en netwerk de juiste expertise beschikbaar voor bijvoorbeeld branding, logo’s, foto’s, teksten, noem maar op.

Je website uitbreiden? Vrijwel alles is mogelijk. Ik verzorg ook webshops, leeromgevingen, betaalfuncties, nieuwsbrief koppelingen, ActiveCampaign of MailBlue koppelingen, agenda’s, kalenders, reserveringen, tweetalige websites, portfolio’s, etc. Staat iets er niet bij? Slide mijn mail in, dan kijken we samen of ik je kan helpen.

rode ster
rode ster
rode ster

Wat krijg je precies?

mediamora haarlok rood

“De combinatie van prachtig en persoonlijk design met de know-how van een optimaal werkende (en verkopende!) website zijn goud waard!”

- Mariska van der Meij | Mama Dutch

Klinkt dit goed?

Neem contact met mij op voor het inplannen van een afspraak of bekijk mijn portfolio!

Tarieven

De investering voor jouw nieuwe website is maatwerk, want jij bent uniek. Ik begrijp echter dat je graag een indicatie wilt. Voel je vrij om contact op te nemen. Ik voorzie je graag van een voorstel op maat!

€1.495

excl. btw

De details van deze investering:

Inbegrepen:

Uit te breiden met:

Wacht, het stopt niet bij websites

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook een logo wil ontwerpen, teksten wil schrijven, of ik mensen ken voor fotografie of voor juridische zaken. Ik geloof dat de mooiste dingen ontstaan wanneer iedereen zich focust op zijn of haar core business. Daarom werk ik samen met andere ondernemers die allen hun eigen passie, niche en kwaliteiten hebben. Als aanvulling op de websites die ik bouw kan ik je dus ook ondersteunen op de volgende gebieden:

Mijn belofte aan jou

mediamora haarlok rood

Een ijzersterke website volgens mijn unieke succesformule. Een oogstrelend design, een strategische aanpak en een technisch hoogstandje. Door deze krachtige combinatie ervaar je rust in je hoofd, flow in je bedrijf, connectie met je klanten en centen in je zak.

website laten ontwerpen door hetty

Veelgestelde vragen

Ik werk met WordPress en gebruik het thema Astra en de pagebuilder Elementor. Alle licentiekosten hiervoor zitten inbegrepen in de offerte die je van Mediamora ontvangt.

Ja! Ik bouw je website helemaal op maat en vanaf scratch. Ik start dus letterlijk met leeg, wit scherm. Een blanco canvas. Op basis van al jouw input die je hebt verzamelt gedurende de voorbereidingsfase ontwikkel ik een unieke website, helemaal afgestemd op jou, je klant en je doel. Geen standaard templates dus, maar een unieke website op maat gemaakt.

Afhankelijk van jouw budget is dat zeker mogelijk! In principe raad ik je wel aan om een huisstijl of branding te laten ontwikkelen door een ontwerper of branding expert. Maar als je een beperkt budget hebt kunnen we zeker zonder huisstijl aan je website starten. Als we dat doen, dan zul jij qua website een vitale rol hebben in het eindresultaat. Dit vraagt vanuit jou grotere commitment. Maar ook vereist het dat jij gevoel voor stijl moet hebben en besluitvaardig keuzes moet kunnen maken.

Tot op zekere hoogte kan ik je op al deze gebieden zeker advies geven. En vraag vooral ook mijn advies! Ik kan echter geen teksten voor je schrijven, foto’s voor je maken of een huisstijl voor je ontwikkelen. Mocht hierin wel ergens een behoefte of wens liggen, dan koppel ik je graag aan kundige, fijne creatievelingen in mijn netwerk. Ik ben selectief met wie ik samenwerk. Net zoals jij ook selectief bent in de websitebouwer die je kiest. Ik verwijs je dus alleen door naar mensen die écht goed werk leveren.

Voor advies omtrent hosting kun je bij mij terecht. Waar je uiteindelijk jouw nieuwe website host, is aan jou. Ik kan je echter altijd een lijstje doorsturen van partijen die goede diensten leveren en waar je jezelf kan registreren. Daarna kan ik alles omtrent de hosting voor jou inrichten. Denk aan het koppelen van domeinnamen, installeren van WordPress, aanvragen van SSL certificaten of het aanmaken van e-mailadressen. Alle techniek en de randzaken kun je dus bij mij neerleggen.

Het samenwerkingstraject met Mediamora duurt 8 weken. Dit is exclusief de voorbereidingsfase: hierin verzamel je alle teksten, beelden en input voor de look and feel van je website. Zodra dit bij mij binnen kan ik starten aan je nieuwe website en bouwen we in 8 weken jouw digitale thuisbasis uit van A tot Z. Heb je een deadline? Dan kunnen we altijd proberen in een kortere periode jouw nieuwe website te lanceren!

Na oplevering van de website kan je zelf aanpassingen verrichten. Je ontvangt van mij bij afronding van onze samenwerking een digitale handleiding waarin dit staat uitgelegd. Ook ben je natuurlijk welkom om terug te vallen op mij indien je ergens niet uitkomt of indien je problemen ervaart. Je hebt verder volledige toegang en controle over je website: jij kunt alles wat ik ook kan. Er zullen dus geen opties verborgen zijn of instellingen gelimiteerd zijn. Honderd procent transparant dus.

Nadat we je nieuwe website gelanceerd hebben kun je als je dat wilt een onderhoudspakket bij mij afnemen of een strippenkaart aanschaffen. Met het onderhoudspakket houd ik je website technisch in orde, inclusief back-ups en updates. Met de strippenkaart kun je mij te allen tijde inschakelen voor aanpassingen aan je website. Neem je zowel een strippenkaart als een onderhoudspakket af, dan ontvang je nog extra korting op het onderhoudspakket. Afname van deze producten is niet verplicht, maar wel handiger en goedkoper dan losse facturen. Neem je geen onderhoudspakket af, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van je website nadat deze opgeleverd is.

Jazeker, je kunt in termijnen betalen! Ik hanteer een aanbetaling van 50% bij aanvang van de opdracht en 50% bij afronding van de opdracht. Betaal je liever in andere termijnen? In overleg is er veel mogelijk!

Doorgaans kan ik binnen 4 tot 6 weken een nieuw project inplannen in mijn agenda. Mocht je een deadline hebben voor het project, overleg die dan van te voren met mij zodat ik kan beoordelen of je gewenste deadline haalbaar is of niet.

Als we gaan samenwerken start voor jou de voorbereidingsfase: hierin verzamel je alle teksten, beelden en input voor de look and feel van je website. Zodra dit bij mij binnen is kan ik starten aan je nieuwe website. Als teksten nog geschreven moeten worden of als er nog een fotoshoot gepland moet worden, zul je dit moeten incalculeren in je planning. Zonder de benodigde materialen kunnen we niet starten.

In sommige situaties kan dat! Ik kan je dan helpen op basis van uurtarief (65 excl. btw). Voor aanpassingen aan bestaande websites ontvang je nooit een vaste projectprijs. Neem contact met mij op en leg je situatie en wens aan mij voor. Ik kan dan je vraagstuk beoordelen en zal je eerlijk en oprecht advies geven over de beste keus die je kunt maken.

Ik vind het belangrijk dat je betaald voor iets dat duurzaam is en dat jou geeft wat je echt wenst. Op die manier haal jij het meest uit iedere euro die je spendeert. Waar ik mijn klanten namelijk altijd voor behoedt is een slechte investering.

mediamora haarlok rood

“Het liefst zou ik je geheim houden omdat ik oprecht geloof dat er maar weinig mensen zijn die hun vak zo goed beheersen als jij.”

- Suzanne | LegalMommy